Blogs

Pilvipalveluiden käyttökatko 1.5.

Päivitämme uudet versiot palvelinohjelmistoistamme, ja tämän takia pilvipalveluissa on käyttökatko lauantaina 1.5. kello 6 - 12. Päivityksessä saamme käyttöön version 3.0 uusia ominaisuuksia ja olemme valmiita Kitsas 3.0 Betan julkaisemiseen toukokuun alussa. Mukavaa vappua!

Jatka lukemista

Tulossa: Vastikelaskutus

Vastikelaskutus Kitsaassa Kitsaan versioon 3.0 on tulossa vastikelaskutus, joka ainakin aluksi toimii ainoastaan pilveen tallennetuissa kirjanpidoissa. Vastikkeet laskutetaan seuraavasti Vastike, vesimaksu yms. maksut lisätään tuoterekisteriin Ohjelmaan lisätään huoneistot, joille määritellään asiakas ja vastikelaskuun kuuluvat tuotteet Ohjelma muodostetaa laskut Saapuneet maksut kohdistetaan asuntokohtaisen viitenumeron perusteella aina vanhimpaan kyseistä asuntoa koskevaan laskuun.

Jatka lukemista

WebKitsas käytössä

WebKitsas käytössä Kitsaan pilveen tallennettuihin kirjanpitoihin pääsee nyt käsiksi myös yksinkertaisella web-liittymällä. WebKitsaaseen kirjaudutaan Kitsaan käyttäjätunnuksella osoitteessa pilvi.kitsas.fi WebKitsaalla voi - katsoa tilien saldoja - selata tositteita ja vientejä - tarkastaa ja hyväksyä kierrossa olevia laskuja - kirjata yksinkertaisia meno- ja tulotositteita (ei arvonlisäveroa) - muokata yksinkertaisia meno- ja tulotositteita

Jatka lukemista

Kitsas 2.3

Kitsas 2.3 Päivitystä suositellaan kaikille Kitsaan käyttäjille. Suosittelemme myös ohjelman päivittämisen jälkeen päivittämään tilikartat, jos ohjelma tarjoaa siihen mahdollisuutta. Ohjelma on ladattavissa osoitteesta kitsas.fi/lataa. Uusia ominaisuuksia Kirjanpitoaineiston muodostamisen valinnat Kirjanpitoaineistoa muodostettaessa voit valita, mitä kaikkea aineistoon sisällytetään.

Jatka lukemista

Kitsas 2.3 beta

Kitsas 2.3 “Esikko” BETA-vaiheessa Kitsaan uusin version on nyt yleisesti testattavissa. Voit ladata beta-version tältä sivulta. Ohjelman päivittämisen jälkeen tilikartta on myös päivitettävä erikseen ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti. Beta-version uusia ominaisuuksia ei ole vielä päivitetty ohjelman ohjeisiin.

Jatka lukemista

Kitsas 2.2 julkaistu

Kitsas 2.2 Päivitystä suositellaan kaikille Kitsaan käyttäjille. Suosittelemme myös ohjelman päivittämisen jälkeen päivittämään tilikartat, jos ohjelma tarjoaa siihen mahdollisuutta. Ohjelma on ladattavissa osoitteesta kitsas.fi/lataa. Företag- och förningkontoplan, rapporter och bokslutet även på svenska Du kan göra företagets bokslut och skriva ut rapporter på svenska.

Jatka lukemista

Koneiden ja laitteiden korotetut poistot

Verottajan ohjeessa on kerrottu, kuinka koneista, kalustoista, laitteista ja niihin verrattavasta irtaimesta käyttöomaisuudesta voidaan verovuosina 2020-2023 tehdä normaalin verrattuna kaksinkertaiset poistot, eli poistaa enintään 50 % menojäännöksestä. Korotettua poistoa saa soveltaa ainoastaan tällä ajalla uutena hankittu ja tällä ajanjaksolla otettu käyttöön.

Jatka lukemista

Kitsas 2.2 beta

Kitsas 2.2 BETA-vaiheessa Kitsaan uusin version on nyt yleisesti testattavissa. Voit ladata beta-version tältä sivulta. Ohjelman päivittämisen jälkeen tilikartta on myös päivitettävä erikseen ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti Windows-versio Kitsas 2.2 BETA Windows Windows-versio on suoritettava ohjelmatiedosto (ei siis tarvitse asentaa).

Jatka lukemista

Kitsas 2.1.1 julkaistu

Kitsas 2.1.1 Kitsas 2.1.1 on korjauspäivitys, joka korjaa joukon tilikartoissa ja raporteissa olleita puutteita ja virheellisyyksiä. Lisäksi muu-tositetyypin viennin muokkausnäkymässä on korjattu viennin lataamisesta näkymään. Päivitystä suositellaan kaikille Kitsaan käyttäjille. Suosittelemme myös ohjelman päivittämisen jälkeen päivittämään tilikartat, jos ohjelma tarjoaa siihen mahdollisuutta.

Jatka lukemista

Katso Kitsaan webinaarin 18.11. tallenne

Kitsaan webinaari 18.11.2020 Tallenne webinaarista Webinaarin sisältöä keskeisimmät muutokset Kitupiikistä mallikirjauksia erilaisilla tositteilla laskun laatiminen alv-ilmoituksen laatiminen tilinpäätöksen laatiminen tutustuminen laskutusportaaliin Webinaarissa pääsette myös näkemään, kuinka ohjelman kehittäjäkin välillä säheltää eri toimintoja etsiessään eli kyse on live-tilanteesta, kannattaa siis katsoa myös varsinaiset ohjevideot

Jatka lukemista