Kitsas 2.0 RC

Julkaisuehdokas 2.0 tuo pilven kokeilukäyttöön

Versio 2.0 RC julkaistu

Tässä versiossa kaikki ominaisuudet ovat jo mukana. Nyt ohjelma kaipaa mahdollisimman laajaa testaamista, jotta ohjelman monet omaisuudet toimisivat luotettavasti kun vakaa versio julkaistaan.

Kitsaan pilvi kokeilukäytössä

RC:n myötä avaamme kokeilukäyttöön myös Kitsaan pilven. Kirjanpito on siis mahdollista tallentaan suomalaiselle, varmuuskopioidulle palvelimelle. Pilvessä olevaa kirjanpitoa voi käyttää turvallisesti monta käyttäjää samanaikaisesti.

Samoin kokeilukäyttöön on avattu verkkolaskutus sekä jpg-muodossa olevien kuittien tekstintunnistus. Huomaathan, että teksintunnistus vaatii hyvänlaatuisen kuvan ja kestää tavallisesti 5-10 sekuntia yhtä kuvaa kohden.

Palaute on tervetullutta

Toivomme ohjelmasta ja mahdollisista ongelmatilanteista palautetta osoitteeseen palaute@kitsas.fi