Kitsas 3.1

Kitsaaseen on julkaistu päivitysversio 3.1

Kitsas päivittyy

Kitsaan uusi versio on jälleen maksutta ladattavissa kotisivulta kitsas.fi

Päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille

Päivitys korjaa joukon versioon 3.0 jääneitä virheellisyyksiä.

Aiempien Kitsaan versioiden käyttäjille päivitys tuo mukanaan suuren joukon uusia ominaisuuksia. Päivitystä suositellaan kaikille Kitsaan käyttäjille. Päivityksen jälkeen kannattaa tarkastaa laskutukseen liittyvät uudet valinnat ja omainaisuudet.

Kitsaan kolmosversiossa asiakkaiden osoitteet tallennetaan rakenteellisessa muodossa (lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja maa ovat kaikki omissa kentissään). Tämä parantaa verkkolaskutuksen toimivuutta. Joissain tapauksissa asiakkaan tiedot joutuu tarkastamaan siinä vaiheessa, kun asiakkaalle lähettää ensimmäistä laskua ohjelman uudella versiolla.

Käyttöoikeuksien myöntämistä parannettu

Kutsuttaessa kirjanpitoon uusi käyttäjä, pystyy hävinneen tai vanhentuneen kutsun uusimaan lähettämällä uuden kutsun

Korjauksia laskutukseen

Laskun kopioiminen on korjattu niin, että kopioitu lasku saa kuitenkin oman viitenumeronsa yms. tiedot.

Verkkolaskutuksessa näytetään asiakkaan kaikki verkkolaskuosoitteet, joista pääsee valitsemaan haluamansa. Aiemmalla versiolla ongelmana oli tilanne, jossa asiakkaalla oli monta verkkolaskuosoitetta ja myös välittäjää.

Korjauksia tositteiden käsittelyyn

Muu-tositteilla on täsmennetty arvonlisäveron pyöristymistä kun syötetään verollinen summa. Samoin on tehty korjauksia alv-tiedon lataamiseen tietyissä tilanteissa, järjestelmätositteiden tositesarjan valintaan sekä maksutapojen muokkaamiseen.

Palaute tervetullutta

Otamme mielellämme palautetta vastaan osoitteessa palaute@kitsas.fi

Version 3.0 tunnuskukkana on orvokki, kuva 8926 Pixabaystä