Kuukausiraportit Kitsaassa

Kitsas 5.1 BETA ladattavissa

Kitsas 5.1 tuo mukanaan joukon etenkin tilitoimistokäytössä kaivattuja uusia ominaisuuksia. BETA-versio on jo nyt yleisesti ladattavissa Windowsille, Macille ja Linuxille. BETA-version testaaminen on vielä kesken, ja siksi se asentuu Kitsaan julkaisuversion rinnalle.

Uudet ominaisuuudet ovat käytössä ainoastaan, kun kirjanpito on tallennettu Kitsaan pilveen

Kuukausittaiset raportit

Tuloslaskelman ja taseen voi nyt tulostaa myös kuukausittain. Kuukausittainen tuloslaskelma ja tase voidaan laatia myös jaksotuksella, jolloin raportissa on laskennallisesti huomioitu tositteiden jaksotukset sekä poistot. Näin laskelma antaa tarkemman kuvan myös niiltä tilikausilta, joilta tilinpäätöstä ei ole vielä tehty.

Raporttikoosteen lähettäminen

Kirjanpitäjä voi lähtettää helposti erilaisia raporttikoosteita suoraan asiakkaan sähköpostiin. Koosteen sisällön laajuus on kirjanpitäjän valittavissa - koosteeseen voi sisällyttää mm. kaavion tuloksen kehittymisestä sekä kuukausittaisen tuloslaskelman ja taseen.

Työkalu tase-erien selvittelyyn

Tase-erittelyyn pääsee porautumaan aina vientien tasolle saakka uudella työkalulla, joka käynnistää Raportit/Tase-erittely-sivun Tase-erien selveittely -painikkeella.

Liitteiden tekstintunnistuksen toteuttaminen palvelimella

Pilveen tallennetuissa kirjanpidoissa lisättävien liitteiden tekstintunnistus toteutetaan nyt palvelimella, mikä nopeuttaa tekstintunnistusta sekä sekä parantaa useiden pankkien tiliotteiden tunnistamista.

Palaute tervetullutta

Otamme mielellämme palautetta vastaan osoitteessa palaute@kitsas.fi