Kitsas 5.5 Beta

Parempi tuki uusille verkko-ominaisuuksille

Kitsas 5.5 tuo paremman tuen huhtikuun lopun palvelinpäivityksen myötä käyttöön otettaviin Kitsaan lisäominaisuuksiin.

Lisäksi ohjelmassa on parannettu tiliotteiden kirjaamista niin, että käytännössä kaikki tulo- ja menotapahtumat, kaikilla alv-lajeilla, on mahdollista kirjata tiliotetositteella. Mukana on myös joukko pienempiä korjauksia, liittyen esimerkiksi tositteiden kommentointiin sekä taseen valvontaan.

Beta-versio on nyt julkisesti ladattavissa Windowsille ja Linuxille

Jos Linux-versio kaatuu NSS-tietokannan alustamisen virheeseen, voi tämän korjata käynnistämällä ohjelman komennolla LD_LIBRARY_PATH="/usr/lib/x86_64-linux-gnu/nss" ./Kitsas-5.5-beta.2-x86_64.AppImage

Palaute tervetullutta

Otamme mielellämme palautetta vastaan osoitteessa palaute@kitsas.fi