Kirjanpito Kitsaan pilvessä

Kun tallennat kirjanpitosi Kitsaan pilveen, huolehdimme sen varmuuskopioinnista. Kirjanpidolla voi olla useampi samanaikainen käyttäjä, ja kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä.

Aloitusnäkymä pilvikirjanpidolla

Pilveen tallennetut kirjanpidot, joihin sinulla on käyttöoikeus, löytyvät Aloita-sivun oikealla laidalla Pilvi-välilehdestä.

  • Mustalla värillä varsinaiset kirjanpidot
  • Vihreällä värillä harjoituskirjanpidot

Voit vaihtaa kirjanpitoa napsauttamlla haluamasi kirjanpidon nimeä.

Kirjanpidon kopioiminen pilveen

Omalle tietokoneelle tallennetun kirjanpidon voi kopioida pilveen Aloita-sivun Pilvi-välilehdellä olevalla Kopioi kirjanpito pilveen -painikkeella. Painike on näkyvissä, kun käytössä on paikallinen kirjanpito ja käyttäjä on kirjautuneena pilvipalveluun.

Kopiointi ei poista omalle tietokoneelle tallennettua kirjanpitoa. Pilveen tehdyt muutokset eivät vaikuta omalle tietokoneelle tallennettuun kirjanpitoon, eivätkä omalle tietokoneelle tallennettuun kirjanpitoon tehdyt muutokset vaikuta pilveen tallennettuun kirjanpitoon.

Kirjanpidon poistaminen

Voit poistaa tarpeettoman kirjanpitosi Poista kirjanpito-painikkeella. Ellei kirjanpito ole harjoituskirjanpito, pitää se muuttaa esin harjoituskirjanpidoksi Asetukset-sivun kohdasta Perusvalinnat.


Katso myös

Käyttäjätunnuksen luominen

Luo ensin itsellesi maksuton käyttäjätunnus, jolla pääset kirjautumaan Kitsaan pilveen.