Lataa Kitsas

Lataa Kitsas maksutta tietokoneellesi

Windows 10, 11

Kitsas 5.5.2

 Lataa

Lataa asennusohjelma ja käynnistä se.

Asennusohjelmassa voit valita, asennetaanko Kitsas kaikille käyttäjille (pääkäyttäjän oikeudet vaaditaan) vai pelkästään yksittäiselle käyttäjälle (pääkäyttäjän oikeuksia ei tarvita).

Mac-versiota ylläpitää Kitsaan avoimen lähdekoodin pohjalta Petri Aarnio. Kitsas Oy ei anna tukea ohjelman yhteensopivuudesta Mac-tietokoneiden kanssa.

macOS 11.0 tai uudempi

Kitsas 5.5.2

 Lataa

OS X Versio 11.0 ja uudemmat
  1. Lataa asennustiedosto
  2. Avaa asennustiedosto
  3. Vedä avautuneessa ikkunasta Kitsaan kuvake Ohjelmat (Applications) -hakemiston kuvakkeen päälle

Monet uudet Macit vaativat, että muualta kuin Applen omasta sovelluskaupasta ladatut sovellukset on sallittava erikseen, katso ohje Macin tukisivustolta.

Lisäksi ohjelman käyttö on ehkä vielä sallittava erikseen: Järjestelmän asetukset > Suojaus ja yksityisyys > Yleinen: Apin "Kitsas" käynnistäminen estettiin > Avaa kuitenkin

Macintosh-julkaisua ylläpitää Petri Aarnio

Vanhemmilla macOS-versioilla toimivat Kitsaan vanhemmat versiot löydät GitHub-reposition julkaisuista

Linux

Kitsas 5.5.2

 Lataa

64-bittinen Linux graafisella työpöydällä, esimerkiksi Ubuntu 22.04 ja uudemmat
  1. Lataa asennustiedosto
  2. Merkitse tiedosto suoritettavaksi. Useimpien Linux-versioiden tiedostonhallinnassa se tehdään klikkaamalla tiedostoa hiiren oikealla napilla ja valitsemalla Ominaisuudet, ja ruksaamalla Oikeudet-välilehdeltä Suoritettava. Komentorivillä onnistuu komennolla chmod u+x Kitsas*.AppImage
  3. Käynnistä ohjelma klikkaamalla tiedostoa tai komennolla ./Kitsas-5.5.1-x86_64.AppImage
  4. Jos ohjelma kaatuu NSS-tietokannan alustamisen virheeseen, käynnistä komennolla LD_LIBRARY_PATH="/usr/lib/x86_64-linux-gnu/nss" ./Kitsas-5.5.1-x86_64.AppImage
    tai käytä valitsinta --noweb.

Rekisteröidy ja kokeile kaikkia ominaisuuksia

Asennettuasi ohjelman voit luoda itsellesi ilmaisen käyttäjätunnuksen ja kokeilla 30 päivän ajan kaikkia ohjelman ominaisuuksia, myös kirjanpidon tallentamista pilveen. Myös sähköpostituki on käytettävissäsi kokeilujakson ajan

Ellet tee kokeilujakson aikana tilausta, jatkat maksuttomana käyttäjänä ja voit yhä tallentaa rajattoman määrän kirjanpitoja omalle tietokoneellesi.

Kitsasta voi käyttää myös rekisteröitymättä, mutta emme voi tarjota ilmaiskäyttäjille henkilökohtaista neuvontaa. Olethan huolellinen varmuuskopioinnissa, jos tallennat kirjanpitosi omalle tietokoneellesi!

Kitsas on avointa lähdekoodia

Kitsaan työpöytäohjelmaa saa kopioida, jakaa ja käyttää täysin maksutta GNU General Public Licence 3 -ehtojen mukaisesti. Ohjelman lähdekoodi on saatavissa GitHub-palvelusta.

Kitsas Oy kehittää ohjelmistoa avoimen lähdekoodin yhteisön kanssa. Kuka tahansa voi osallistua ohjelman kehittämiseen GitHub-palvelun kautta.

Ohjelmalla ei ole mitään takuuta

Ohjelmalla tai sen soveltuvuudella käyttöön ei ole mitään takuuta.

Tuki ja lisäpalvelut

Kitsas Oy myy ohjelmalle tukipalveluita sekä lisäpalveluita, joiden toteuttamisessa ohjelma ottaa yhteyttä Kitsas Oy:n palvelimelle.